if i can write you a song and fall in love

Här är jag igen. Men en skinka som ser ut som en bränd köttbit efter den fina moppevurpan haha. Ja, det betyder att jag inte kan gå eller sitta. Men det löser sig förr eller senare. Och förresten vet ni? Snart ska jag köpa en ny data wohohohohohoh en apple blir det! Och imorgon är det löningsdags yes!  Jag ska shoppa upp varenda liten krona med sofie inför malta och det könns underbart! Imorgon rullar jag iväg till stocken för att fira midsommar UTAN någon kompis eftersom patte trollrumpa i sista sekund inte kunde följa med och nu har alla redan planerat så jag får ju försöka roa mig med de vuxna. Men det bästa med det är att jag har ett supertillfälle att träna. Om det nu går med min brända rumpa.  Snart kallar middagen så vi hörs väl förr eller senare.

PS. jag är jävligt trött på all reklam som skcikar sms till mig! SKITJOBBIGT DS.

beach malta

Jag och min vän Sofie som jag ska åka till malta med har slagit vad. Vi har slagit vad om att inte äta något onyttigt och träna i stort sätt varje dag fram till malta. Straffet ska jag nog inte skriva här, blir lite kul om fel person skulle läsa det. Men skulle någon av oss förlora så lär ni få se straffet. Iallafall, jag tycker det är så tråkigt att äta nyttigt och träna. Och man ser ingen skillnad! Visst du mår bättre, men hur kul är det att inte kunna äta gott på sommarn? Och hur kul är det egentligen att gå ut o springa o stöta på massa kompisar haha. Jaja, jag ska klara detta. Jag vet att sofie är en aning sugen, men vem är inte?

enda bilden jag hittade, men kolla in håret! Jag dööör...


fashion against AIDS

God dag kära blogg eller vad man nu ska skriva. Jag har inte uppdaterat på ett bra tag och det har vart ganska skönt men fick nånot sug idag på att blogga så vi får väl se hur länge det håller. Har solat all day long idag och fått en fet bikinirand Lovley! För tillfället sitter jag o väntar på att maten ska bli klar och dör lite till H&M fashion against AIDS. Att jag inte tänkte på o beställa hem kläderna lite tidigare innan allt tar slut. Nu har dom ioförsig funnits ett bra tag men jag har inte tänkt på att dom va så snygga! Jaja, på något sätt ska jag få tag på gobitarna.


Favoriten!



whitney port


'



Whitney Port från the city är nog den snyggaste människan i världen. Bättre stil från ni leta efter.
Ni borde absolut besöka hennes blogg på http://whitneyport.celebuzz.com/


Gud är på min sida

Impress SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM

 

Dessa skor är påväg hem till mig. Gud jag dööör så snygga!!!

Perfekt till malta!


inga svar på frågorna

För tillfället snurrar allt i mitt huvud. Skolaslutningen var skit och jag känner inte att sommarlovet är här. Skitkul! Som tur var så bokades en resa till Malta med Sofie och hennes family som jag ska med igår och fick mig på mycket bättre humör. Men resten?

Guten morgen! Är hemma idag för jag har jä...

img_0480 (MMS)

Guten morgen! Är hemma idag för jag har jätteont i magen men ska nog in till stan runt tre med pauli. Kollade igenom min mobil och hittade 280000 bilder på Paula hmm... Konstigt!?


RSS 2.0