KONFIMERAD!

hejhej, bloggen. Igår konfimerade jag ju mej och det var faktiskt sjukt värt att göra det. För vi hade världens roligaste fest här hemma, fick apmycket pengar och presentkort så i veckan är jag ju edig hela veckan så jag och mamma ska åka in och köpa en d&g klocka till mig. Jag ska även köpa en ny data. Fast har inte hittat någon jag vill ha så vi får kolla. Kanske en mac. Har andra bilder med den andra kameran också så dom komme rin lite senare. Nu kommer ni faktiskt bli bombaderade av bilder så se och njut.


haha,allt började med att jag bar korset!


me and my sistah!


tufft,


sophia mfl.


kyrka...


haha, min söta lilla kusin philip älskade oblatet och vinet
och gick upp flera gånger pch hämtade.

konfimerade!


konfimerade!


kusin mikaela! Vi e faktiskt väldigt lika nu när jag också är brunett!


jag lillebror och kusin


halva kusin kim, lilla elin och jag


elin!


det blev en lång natt, dagen efter, väldigt trött!


ja, som sagt patte trollrumpa var väldigt trött!

konfirmation

ojojo, om tre timmar konfimeras jag. Så nu ska jag slänga inmig i duschen och fixa iordning mig omjag hinner lägger jag ut en bild på hela klänningen mm,
puss

imorgon gäller det!

Kom precis hem fårn repetionen i kyrkan, imorgon konfimerar vi oss! Nu ska jag ner och käka
puss♥

ögonbryn!

Som jag sa igår så gjorde dom inte så mycket med mina ögonbryn. Så jag gick till en annan frisör och fixade dom. Dom blev superbra, lite tunnar kanske nästa gång, men helt ärligt trodde jag inte att dom kunde bli såhär. Doc sa hon att ju mer man noppar destå tunnare blir dom och det har tyvärr jag fått. Från förra sommaren till i vintras hade jag som två tunna streck bara. Men jag tycker att dom blev kanon nu. Doc lite ljusa men det gör inget. Nu är jag lite öm bara med det förvinner!


bild på mina nya ögonbryn och mitt nya hår. :)


morgontrött

GÄSP! jag har precis dushat och står och kollar i min garderob på vad man ska ha på sej. Hmm, vi har ju cykeldag idag så vi ska cykla två mil! Vi börjar iallafall 20 över10 så det e gött. Jag måste bara säga att jag verkligen älskar min nya hårfärg! Mycket finar eän den där blonda. Fast det är fakiskt lite kuloch fint att vara blond men jag själv trivs nästan bättre i brunt. Plus att jag får ingen utväxt u Jippi! Eftersom jag har ungefär så här mörkt hår i mig själv. Fast denna färgen är lite rödbrun, men jag var tvungen att ta den första gången eftersom jag var så blond innan, annars hade det kunna skifta i grönt. Det tror jag inte att jag skulle tycka om. Och som jag kanske sagt tidigare så har jag inte blivit nöjd hos frisöen på kanske fem år, och bytt frisör varje gång, men denna jag var hos igår ska jag verkligen fortsätta och gå hos. Hon var superduper! Så när jag kommer hem ska jag fixa mina ögonbryn eftersom hon inte tog så mycket.


haha, jag måste erkänna att bilden är ganska hemsk,
jag ser jätteliten ut och lite suddig. Men ni får
stå ut ;p


BRUNETT!

hejhej, bloggen!
Nu kom jag precis hem fårn konfan. Vi konfimerar ju oss på lördag. Så vi har tränat på hur vi ska göra och fixat kåpor mm. Och lilla jag ska då stå längst fram med korset! Haha, var även his frisör idag så nu är jag jättemörkhårig ;D
Första gången på kankse fem år som jag blir nöjd hos frissan. Visar lite bilder fårn dagen


sista halvtimmen som blondin!


här noppar hon mina ögonbryn som det inte blev så stor skillnad på så
jag får fixa dom sen. Jag kan säga att höger öga började rinna
som fan!


jag till höger som ni kanske vet. Så ser jag då ut nu!


Erik like girls.


puss på paula!


våra finfina kåpor, *host*


Nu ska jag fortsötta vara social med Sophia


puss♥

färdigt!

Nu har jag äntligen pluggat färdigt! Matte är det sista jag kommer vilja jobba med !
här får ni en bild på mina underbaringar!

matteprov.

Nu ska jag börja plugga till mitt matteprov som jag har imon. Så detta inlägget blir väl inte heller så där värst jättekul men ska försöka fixa något bättre ikväll :)


ush skola.

Jag är jätttetrött! Min mobil ringde aldrig i morse så nu börjar jag om en och en halv timma. Aja, ganska skön dag iallafall, sen blir det hem och plugga bråk och procent! Men nu sk ajag hoppa in i dushen.
Kul inlägg va ?
puss

konfirmationsklänning!

hej, det är så att min konfaklänning faktiskt är klar nu :D
Men ni får inte se den helt förrän på lördag men ni får ett litet smakprov.
Till ska jag ha replaypumpsen och en svart kavaj.



mer än så får ni inte se än!
puss♥

frisören på torsdag

Jag börjar bli lite små nervös nu. Ska till frisören på torsdag och färga håret mörkbrunt. Ni kanske tycker att jag är töntig som blir nervös men jag har ju vart blond i över ett år och ska helt plötsligt bli jättemörkhårig. Jaja, jag e lite nojig!Klart, jag ser fram emot det annars hade jag ju inte gjort det. Ska även fixa ögonbrynen.
Ni får ha det puss

såhär ser man ut på en tisdag.












dagen outfit:
t-shirt - g-star
lackleggins - gina tricot
skärp - gammalt
armband - h&m
Ringar - hm, snö, ena från turkiet.

sjuk

Fick bli en ledig dag idag, sov ca två timmar inatt och vaknade med hur ont i magen som helst. Så jag sitter här och knarkar alveon. Mamma och Pappa kom precis. Jag lägger in mer sen puss

skola imon

jag sitter här och kollar på min header. Jag ska göra om den till en enda bild, måste bara ta en bild först! Jag såg faktiskt att bilden när jag har rosa linne o solglasögon den e tagen för ca 1 kanske 1 och en halv månad sedan? och mitt hår har växt som fan sen dess. Woho, jag blir riktigt glad. Förövrigt sitter jag i min säng och kollar på tv och mår illa! Ush jag hatar sånt. Fick sms förut om att min klänning e klar så jag får den vilken dag som helst jippi!
Nu ska jag försöka sova skola imon mindre kul.
puss

trött & sur

jag sitter här nu och skriver ett ointressant inlägg. tror jag dt blir iallafall. Jag ska ut och träffa Katta sen men nu sitter vi trötta på morgonen och hittar massa sjuka grejer på nätet. Asså jag vet att jag är skittråkig nu men jag har faktiskt ingen aning om vad jag ska skriva. ?! Jag kan ju berätta att jag fick med sophia ut igår så vi sprang en ganska lång runda faktiskt men eftersom jag e påväg att bli försyld så mådde jag inte som en prinsessa efter. Jag har kommit på att jag tror att mitt matteprov är på torsdag istället. Woho, det står så i min loggbok iallfall. Sedan är det den där förbannade svenskafördjupningen som är kvarj Jag blir så sur! Ska göra klart allt denna veckan så har man massor av ledig tid kvar sen :D
Nu ska jag hoppa ini dushen och göra mig färdig puss

GAIS!

nu ska ni få se lite bilder fårn gaismachen jag var på. GAIS-IFK. ifk vann, men dom hade bara tur gais var snälla i torsdags. men det roliga med allt var att jag carro och matilda var gaisare utan emma som var ifkare!


gaisklacken


gais


gais tröjorna var på utan emma

och titta vem vi träffade :O HÅKAN HELLSTRÖM!


<3


träning?

jag har faktiskt lovar mig själv att börja träna. Skulle börjat på gym med mamma men hon opererar sin andra fot snart så hon kommer inte få gymma på ett bra tag och pappa hinner inte. Eftersom jag inte fyllt 16 får jag själv inte börja utan måste gå med förälder. Så mamma sa att jag fick börja i en till dans till hösten. Jag gå rju redan i MVD och pardisco och ska nog börj ai avancerad MVD. Så här ska det röras få fläsket. Men sommarn är ju snart här ochjag vill att min ben ska bli mer vältränade. Jag och Sophia var faktikst ute och sprang en del i sommras och vi har sagt att vi ska börja igen men när? så jag funderar på att ringa henne och fråga henne om hon vill springa. måste bara vänta på att mormor ska vakna för hone  döförkyld. Hoppas jag håller mig frisk till konfan nästa lördag. Och just det ja, Isabella var här med klänningen igår och denär hur snygg som helst. supernöjd! Lite coolt att det bara är jag i hela vida världen som har exakt en spn eller hur? haha, nu ska jag ringa sophia.


plugga? ush!

hejhej bloggen,
Jag har precis vart iväg och köpt hundmat till min hund, och tänkte laga någon mat. Sedan ska jag sätta mig i solen på framsidan och fortsätta på min svenskanovell som jag har tills på måndag. Har matteprov på tisdag också hur orkar jag ? Jag vet att uppdateringen har varit kass dom senaste dagarna men det är ju inte så jättekul med bara massa text. Men mamma och pappa lånade min kamera när dom åkte till tysklandoch jag tror att dom fick med sej sin också för den hittar jag inte. Och min mobil är på lagning så jag har världens sämsta kamera på mobilen nu så det är ingen ide att ta kort med den. Ikväll uppdaterar jag nog lite om gais machen vi var på
ha det bra
puss ♥

torsdag morgon

hej bloggen,
ikväll ska jag caroline, emma och matilda gå på GAIS-IFK.
Heja gais! Så vi ska iväg till matilda sen och fixa iordning oss (skriva gais i pannan)
Just nu gör jag ingenting har stekt pannkakor för typ en halvtimmesen men när man har stått där så länge så blir man inte hungrig så dom får vänta.
Jag tänkte att eftersom jag inte gör något vettigt så kan jag ju likaväl lägga upp lite bilder :)

här hade jag och paula för första gången på många år vågat kissa i skogen!


ungefär såhär trevligt har vi haft det på våra frilufsdagar.


såhär söta ser man ut när man har åkt sparkcyklar.


här är mina och sophias söta barnvaktsbarn!


berlinbussen! <3

berlin!

sergio & sophia
här spenderar man en stor del av sommaren ♥

onsdag kväll

hej bloggen,
Jag har inte kunnat blogga för mamma och pappa åkte till tyskland igår och har vart tvungen att hjälpa mormor.
Ja, som sagt vi har ju tema frilufsliv i skolan så igår va vi ute och paddlade kanot jagvar faktiskt nära på att åka i men var inte lika klumpig som katta som faktiskt åkteii, HAHAHA!
Nu sitter jag och gör inte så mycket har precis hjälp jappler med att lägga in en film på hans blogg.
Och idag var sista skoldagen, skönt. Och jag har ju turen att ha samma lektion två gånger på dagen. Altså har jag bara haft en lektion. Så jag har kokat makaroner utomhus två gånger idag! Började runt 11 så det var ju också bra.
Men mamma o pappa lånade min kamera så jag får inte tillbaka den förrän på måndag  men jag ska se omjag hittar laddaren till deras så länge.

Jag kan ju passa på att ladda upp dagens outfit sålänge:



( haha, ni kan ignorera ansiktet )

leggins; hm
lång tröja; gina tricot
armband; snö & hm


morgon

hej bloggen,
Nu ska jag snart iväg till skolan. Vi har temat frilufsliv denna veckan och delats in i grupper. För v 23 ska vi ut i skogen och sova. Men med mina allergier med maten så kan jag inte vara med. Så jag kommer få sitta själv av alla sjuor i skolan med min mentor (klassföreståndare). Jättekul! Plus att jag har blivit indelad i den sämsta gruppen! Haha, jag känner ingen så idag ska vi ut och paddla kanot.
Haha, men nu ska jag ner och äta frukost

och kolla mitt hår har faktiskt börjat
växa lite nu!

armband (L) amanda

hej bloggen. Tänkte bara berätta öite snabbt om gårdagen.
Åkte iväg med sophia innan konfan. Hon köpte en likadan vit klänning som jag och ett par skor.
själv köpte jag ett armban. Jag är galen i armband nu!
Sedan åkte vi iväg till kyrkan och testade kåpor.
Sen hem och läkade lite sen tog vi och invigde cyklarna ner till centrum och kolla på när sergio rappade med paula nelly lea mfl.
Kameran hade tyvärr lsut på batteri så jag kunde inte ta några bilder men kan kolla om jag kan sno några från någon.




armband fårn hm.

dagens outfit



lackleggins från gina tricot
Långt linne från bikbok

nyshoppat

hej,
i torsdags så var jag sophia och mamma och kollade på konfaskor. Det fick bli dom svarta replaypumpsen. (bilder kommer)
Men så gick vi förbi MQ och så hittade jag denna skönheten!


                                                              

                                                                       

dagens outfit

    

jag vet att det blev jättedåliga bilder.

Vitt linne från h&m
kjol (egentligen ett linne) från MQ
svart kofta från french connection
halsband från bik bok


söndag morgon

hej bloggen.
jag skriver ett snabbt inlägg här nu. Jag ska iväg och träffa caroline FINlöf snart så jag måste fixa iordning mej jag skriver mer sen ikväll.
puss

jobbig dag.

hej bloggen.
Har inte uppdaterat pga att jag har vart halvkass. Mått skit. Men det börjar bli bra nu.
Och vet ni pappa sa precis att jag får ta hål i naveln och att han betalar och följer med :D
Det e ju possitivt! Men jag kommer aldrig få för mamma och gör jag det när hon inte vet kommer hon väl aldrig bli glad på mej igen. Så nu ska jag verkligen börja sköta mig och verkligen fösöka få det. Det är ju hur snyggt som helst tycker jag då. Plus att det är ju skitmånga som börjar ta nu. Sen tror jag att dom tror att jag vill ha massa saker som hänger men jag vill bara ha en pärla!
Nu ska jag försöka fjäska så mycket jag kan för jag blir världens lyckligaste om jag får !

Kolla vad snyggt det är!

puss♥

studiedag imon!

hej alla bloggläsare!

Jag kom hem från skolan för en stund sen. Och det är studiedag imon så gott.
Jag har märkt att eftersom det har vart så bra väder denna mpnaden så har jag fått jätte mycket fräknar.
haha, jag ser ut som en prickekorv.
Nu ska jag kolla på massa bortskämda ungar på MTV men jag skriver lite mer ikväll.
puss


fräknar. :P

sovmorgon..

hej alla därute!
Jag  har precis klätt på mej och sitter här och skriver till er. Jag måste snart ner och fixa min frukost för det ska komma någon gubbe och fixa våran ugn så man kommer inte kunna annvönda den.
Nu känns det som jag bara snackar om min konfirmation, men nu e jag helt bestämd. Jag kommer vara brunett på konfan! Och jag är jätteglad för det. Har börjat bli trött på att vara blondin. Håret blir så himla slitet och om jag vill att det ska växa så jag slipper klippa det så mycket är det nog bäst att gå över till bruunis. Men nästa sommar är amanda blondii igen :)
haha, undra om det var någon som orkade läsa mitt intressanta inlägg.


snart brunt.


konfirmationsklänning!

hihi, jag kom på att jag glömde berätta om min konfaklänning. Som ni kanske har sett så ska jag ju ha en sån rosa klänning kenza har. Fast eftersom den är lite mer strandaktig den kommer bara hänga som vilken klänning som helst så ska min farbrors tjej sy en lika dan fast i finare tyg. Det blev ett rosa lite glansit tyg. Jag tror att det kommer bli skitfin!
Så imon ska jag och mamma iväg och kolla på skorna.

klänningen.


Konstig uppdatering!

Hej bloggen!
Som ni har sett så har bloggen vart jättekonstig. Alla bilder hade blandats ihop och massa, och jag märkte inte det och uppdaterat varje dag men dom  blandat ihop. Så jag tog bort alla och gjorde det här istället. Jag måste bara säga tack till alla fina kommentarer jag får, fortsätt så! :)

dagens outfit:

Fick bli lite mjukiskläder idag för jag var skittrött imorse!

Vit lite pösig tunika: gina tricot
Svarta leggins: H&M
Mjukiströja: Bikbok
Armband: från cocoo.se


tbx

hej, Nu sitter jag här och har precis kommit hem efter en lång kväll med katta, paula, amme, malin och freja. Vi åkte till yxsjön och grillade mashmallows! Myys. Jadu, det hela började med att vi skulle få igång elden men det var blött utr så det gick ju sådär. Jag o amme fick cykla hem till henne och fixa en engångsgrill. Sen skulle ja och paula försöka kissa i skogen. Nja, inget jag vill göra om iaf! Sedan fick jag en hel cola över mig för malin är rädd frö myror. mysigt!
haha, nu lägger jag upp lite bilder från kvällen puss


myys.

katta o malin

amme o freja

katta o ja. Här ngn gång så råkade malin hälla en hel flaska med cola över mig!

den rätta sidan av paula och katta!

me and my sistah!

tidig kväll!

hej bloggen!
Idag blir det en tidig kväll för att jag börjar tidigt imorgon och har vart jättetrött hela veckan. Så nu sitter jag och lyssnar på Johan Palm. Någon mer än jag som är helt galen i han ? :O Ni anar inte hur mycket jag röstade på han i idol!
Jag kan pass apå att berätta att jag och paula har en liten osseriös blogg som heter www.bbadhairday.blogg.se
som ni gärna får gå in på om ni vill jag har länkat den så länken hittar ni i kanten på min blogg. Men nu ska jag fortsätta lyssna på Johan Palm med Emma-Lee klicka här om ni vill komma till låten!
puss ♥

hemma:)

hej bloggen!
Äntligen hemma efter en jobbig och tråkig dag i skolan. Ibland förstår jag mig inte på folk. Ibland är dom dumma i huvet och andra dagar är dom ens bästa vän. Vad är detta ?
Jag lägger in ett inlägg senare.

brownie

Nu har jag verkligen bestämmt mig. Jag ska vara brunett på konfan! Jag vill verkligen vara brunett nu. Så snart blir det av till frissan och fixa mörkbrunt hår och äntligen fixa min ögonbryn som jag har låtit växa ut för att fixa dom bra!  Så nu är det dags.
I think brownies have more fun! ♥


man blir som kär


åhh, har ni sett dessa skönheter.
funderar på att klicka hem dessa.
armbanden kommer från cocoo.se klicka här
skorna kommer från skobutiken.nu klicka här

randigt!

hej bloggen!
idag har jag på mig det här.


leggings: gina
linne: h&m
randig tröja MQ

nytt namn på bloggen nu!

hej bloggen!
Jag sitter och har precis pluggat färdigt plus att jag går med blöta stumpor i mammas skor för att dom ska bli större. Mysigt värre! Mamma har precis ringt försäkringkassan för att jag böev hundbiten för två årsen i knät så jag har en liten grop där. Så nu har vi mejlat bilder och massa så nu får jag kanske pengar för det!
Jag ska nog lägga in lite bilder m.fl sen för det känns som om själva bloggen i sej börjar bli lite tråkig. Bara dagboksinlägg hela tiden! Jag loggar in senare puss


ps, som ni ser så har jag bytt namn på bloggen nu! :D

måndag morgon

god morgon bloggen!
Det är morgon och klockan är runt 8 och jag är svintrött!
Skola idag som slutan halv 3 och sen hem och plugga.
Nu ska jag bara sätta på mej ett par stumpor och sen ner och äta
frukost. Jag skriver ett kanske lite roligare inlägg närjag kommer hem
puss♥

söndag

Hej bloggen!
Sitter här efter en lång och värd helg helt slut!
Patricia åkte med till göteborg igår så vi var på liseberg hela dan. Det började spöregna så vi blev helt pisseblöta och jag vann en elefant! haha. Nu åkte hon hem för en stund sen och vi har bestämt att vi ska börja ses oftare det är ju igentligen bara en timme ifrån varandra.
Nu ska jag dra mig till toan och borsta tänderna sen ska jag krypa ner och kolla lite på tv tänkte jag samtidigt ska jag kolla på min naglar som jag precis målade svarta! Man ser ju nästan alla med svarta naglar nu. Så tänkte att man kanske fick testa.



naglack från mavla
och halsband från
MQ

bilder från trollhättan

Hej bloggen!
nu har jag kommit hemf rån trollhättan jag har haft det skitbra! Tänkte att jag skulle lägga upp lite bilder :)


lillebror i bilen :P


patricia och lilla emma på natten någon gång


Jag och Patricia lyckades köra 9 mil på något vänster.

köpas


Den rosa klänningen som kenza har på sig ska jag antaglien ha på konfan.
Ahh, jag är galen i den jag älskar den!
Och till klänningen ska jag ha dom vita replay pumpsen som är hur snygga som helst.
Antingen vita eller svarta har svårt att bestämma mig. Om ni vill får ni gärna säga vad ni tycker :)
Funderar även på att köpa ett par ray ban glassisar. Dom är ju sjukt snygga,
men vet inte om jag ska lägga pengarna på några andra istället? Tänktänktänk.
Och den ursnygga väskan från Longchamp får jag till skolavslutningen om jag
är snäll tills dess! Fast jag ska köpa en beige ( fanns inte på bild)
nu ska jag iväg och sköta mig ås jag får min underbara väska puss


snart åker jag till trollhättan



  •           
                                              



  • rosa linne  bik bok
  • svart kofta  gina tricot
  • vita shorts  gina tricot
  • armband med hjärta  bik bok
  • armband med cirkel  MQ

  • morgon 07:25

    hej bloggen! jag har precis gått upp och klätt på mej så nu sitter jag och sminkar mig. Jag har faktiskt gått utan smink hela veckan och kände att idag börjar jag ju sen så då får jag lov att sminka mig. Jag har gått utan för den jävla pollenallergin har börjat sätta igång ochjag kliar snart sönder mina stackars små ögon. Nu ska jag snart sprina ner och äta frukost.
    puss ♥

    bilder

    Nu eftersom att jag inte har haft tillgång till internet tänkte jag att jag skulle lägga upp lite bilder :)


    sool !


    det har vart så bra väder så man har kunnat sola nästan varje dag!

    påskafton.

    påsk!

    dansuppvisning i lisebergshallen. bästa dagen på länge!
    plus att det gick faktiskt ganska bra :)

    vi hade arobic tema på mvd dansen som sedan gick över till disco.
    åhh, carro är så söt <3

    innan pardiscon !

    min och sofies poutfit på pardiscon.

    hade precis tränat som fasen så ser skittrött ut ;P

    jag älskar dej <3

    studiedag

    Gud va skönt med en extra ledig dag idag! Hade studiedag så man fick extra lång helg. Nästa fredag är det ju också valborg så man är ledig så med. Hela dagen idag har vart skitstressig. Fick gå upp halv 8 för vi skulle köra sophia till tandläkare, så satt vi och väntade på henne där sen var det iväg till allum och köpa danskläder. Vi gick igenom allum men vi hittade inte mina leggins med hål och dom var slut i hela gbg. Så hej då med dom. Jag köpte iallafall stenar som man stryker på tröjor som vi ska stryka på en sportbh. Hittade ingen sportbh, fanns typ inga. Och köpte två par leggins. Åkte sedan vidare till nordstan och träffade sofie. Köpte en färglad t-shirt som jag ska ha på mvd:n, nya dansskor, yubtopp och ett par leggins. Så nu kom jag precis hem ifrån den sista pardiscoträninen för denna terminen. Det är ju dansuppvisning på söndag i lisebergshallen, så nu börjar man ju bli lite smånervös. Så jag coh sofie ska träffas på fredag och träna hela natten lång. Skola imon och sen ner till freeport och leta sportbh, sen antaglien plugga. Men nu tänkte jag att jag ska ner och kolla på tv med la familia.

    söndag och ledig måndag

    Nu sitter jag här med sophia och tänker berätta lite om gårdagen. Det började med att jag och sophia bestämde oss för att åka in till stan. Så får jag sms av katta så hon och malin åker med. Hahaha, en av dom sjukaste dagarna. Vi gick runt i massa affärer och gick sedan till hamnen där dom har plastgräs så där satt vi och kollade på alla emosar som förövrigt har flyttat från emotrappan till gräset. Vi satt där ganska länge och åkte sedan hem. Alla drog hem och käkade och sen skulle jag och soffi ut och träffa katta igen så vi går in på ica och väntar. Där träffar vi också johanna och bea. Vi pratar med dom och sedan kommer katta vi går ut och även johanna och bea hänger med. Vi kom inte längre än till multilens då katta brottar ner mej och johanna och bea skriker böghög. Så där låg jag med tre pers på mej. Sedan kommer massa 94or som var stupfulla som står och skriker att jag är snygg. Haha, dom ropade varfjärde minut på mej och glömde av det lika snabbt. Drog och hämtade beas hund och följde katta hem. Efter typ halva vägen stannar johanna och sophia och sätter sej så jag och bea följer katta resten av vägen. Aa, sen händer väl inte så värst mycket mer än att vi går och snackar och skrattar. Men nu ska jag snart äta och sophias familj ska också äta här och sen ska vi ut och träffa katta och amme. Kanske några mer. Men ni får ha det så bra så hörs vi puss




    sophia vid hamnen.


    Katta och malin.


    kvällen

    kvällen, Här ligger stackars jag under alla.

    snabbt inlägg

    hej bloggen! jag skriver ett litet och snabbt inlägg nu för jag ska snart iväg till stan med sophia. När jag kommer hem ska jag berätta om gårdagen som var den bästa på länge! Jag ska även lägga in lite bilder :)
    Men nu ska jag iväg till staden och shoppa!

    dagens klädsel från topp till tå





    Dagens klädsel;

    kläder fårn topp till tå är från gina tricot!
    Armbandet är doc fårn

    detta bär jag idag



    Dagens outfit;
    ♥jeans från G-star
    ♥linne från hm
    ♥kofta från french connection


    dagens outfit

    • jag tänkte att jag skulle lägga in dagens outfit en dag försent, ajabaj!



      dagens outfit;
    • jenans från G-STAR
    • linne från HM
    • mysig och lätt kofra från GINA TRICOT

    lager 157

    gud va detta lovet har gått fort, redan torsdag! Tänke att jag ska berätta om gårdagen som var den bästa på länge! Sophia hade sovit över hos mig så jag vakande med henne. Vi bestämde oss för att dra till borås, så vi ringde katta och frågade henne om hon skulle med. Det skulle hon, men sen skulle vi klättra istället men vi hittade inget bra så vi bestämde för att åka till lager 157 istället.Jag kan säga att jag har nog aldrig skrattat så mycket på en dag som jag gjorde. Vi hade skitkul! Hittade inget spec på lager va skittråkiga saker. Vi gick vidare och vi hittade inget så vi drog till borås istället. Jag själv köpte två tröjor. Lägger in bilder på dom sen när jag kommer hem. :) Och nu vakande jag plötsligt hos katta med sophia och lovan. Har nog sovit här tror jag :)


    tisdag

    Nu sitter jag här vid min data och har precis fått en ny design på bloggen! Dagen känns helt oplanerad och tråkig. Patricia kommer imon från trollhättan och det ska bli skitkul! Har inte träffat henne sen i julas. Och hennes familj kommer på fredag så hela den här dagen går åt att städa på, så om en liten stund ska jag skura hela rummet. Och snart ska vi göra om hela mitt rum också fast jag har fortfarande beslutngest på hur? Nu ska jag iväg och hämta skurhinken jag uppdaterar mera senare puss ♥


    :)



          


    dagens outfit:
    ♥ jeans  gammla cheap monday

    ♥ randig tröja monki

    ♥ halsduk  hm

    ♥ jeansjacka  gina tricot

    ♥ väska  tommy hilfigher

    ♥ skor  dinsko

    ♥ armband  köpt i spanien


    äntligen lov!

    nu har lovet äntligen börjat! vaknade av en ringande sophia som vill in till stan o shoppa. Så jag kliver upp och fixar i ordning mig sen in till staden. Va där ett bra tag och köpte äntligen min efeterlängtade jeansjacka! Så nu kanjag ju gå ut utan att frysa i bara tröja haha, köpte också en ny parfym från yves rocher. Luktar min favorit kokos! blev stamkund där också som jag kan skryta med. Efter ett tag kände vi för att åka hem så det var bara att knalla till bussen. Väl hemma kände jag för att verkligen storränsa mitt rum så ut med alla kläder och grejer. Men nu är det äntligen färdigt. Blev faktiskt ganska nöjd. Och nu hjälper paula mig med en ny header så jag är glad. Lägger in bilder på jackan och mera sen puss ♥



    Hade inte detta vart underbart nu?
    slippa skolan och stressen alla läxor och prov.
    kul att man får vänta ända till jul innan man kommer iväg.
    för då drar jag till thailand!! :)


    chanel & cocoo.se

    Har äntlugen fått mina chanel örhängen nu :)
     Och fick hem mitt armban från cocoo.se häromdagen. Kolla in deras sida jätte mycket fina smycken. ♥

    :)

    köpte dessa sommar/vår skorna igår tills jag har hittat några andra, får mina converse snart!





                 

    gårdagen och dagens uppdatering

    jag orkade inte uppdatera bloggen igår så det får bli idag istället. Haha, våran spanska lärare är serriöst dum i huvudet på riktigt! Hon kom inte till lektionen så en i gruppen gick och frågade efter henne och träffade henne och hon sa att hon skulle komma, efter tjugo minuter har vi rätt att gå från lektionen så alla drog. och idag fick vi reda på att en timme efter våran riktiga spanskalektion hade hon kommit in i klassrummet och sagt till alla där att ni får gå jag ska ha spanska här. o alla ba du skulle haft spanska för en timme sen och kärringen ba aha, det glömde jag! Och alla i spanskan hatar henne så nästan hela gruppen sk gå till rektorn och klaga! Och efter att man drog från lektionen följde jag med mamma och köpte skor. Kännde att jag var tvungen att köpa ett par nya. Hittade inga jag verkligen vill ha men får mina vita converse om någon vecka eller två :) Men köpte två vår/sommarskor sålänge. Finns inte så mycket roliga skor just nu. Och nu e det bara att plugga på mitt jätteroliga engelska grammatik prov! YES.


    bild på skorna

    fredag!

    kramdag i skolan idag, så fick sluta tidigare så jag och sophia drog in till stan. hade kul och hittade massaa man vill ha. Träffade också sofie som va hmm lite översminkad eller? :P haha, iaf köpte tröja, cardigan, leggins, och en väska. har hittat min drömväska på hm men den finns inte i butikerna än så jag blev så sur så jag fick köpa en annan så länge och trösta mig med! imorron blir det stan igen plus kolla på när sebban spelar sin första ishockeycup. ni kommer lite bilder från dagen :)





    outfit;


    ♥ randig tröja   monki
    ♥ grå cardigan  gina tricot
    ♥ svarta leggins  gina tricot
    ♥ väska    h&m
    ♥ armband cocoo.se


    ( haha, jag vet att min arm ser jättetjock ut på bilden )


    sol



    bild från igår då det var sol <3

    RSS 2.0