praooo

Idag är det andra dagen på praon. Praoar på fridaskolan. Har förskoleklassen så för tillfället kallas jag för fröken eller storaamanda. Har ärven fått hör att bror min är ganska poppis bland dom yngre. VAAA??? är sebbe din brorsa????
haha. har rast nu och har no idea vad jag ska göra. Blir ganska sugen på en mac laptop hahah säger jag det till mamma svimmar hon väl av eftersom jag precis köpte en stationär mac!
Jaja, nu ska jag fortsätta surfa runt på nätet som man säger
see you later aligator!

hello again

det var ett tag sen jag vet. Vad har hänt en sist då? ehh... jag har pluggat sjuuuukt mycket o denna veckan väntas det värsta. Jag har umgåtts med lite vänner, bowlat lite och sett jackas 3d. Jag har även blivit fotad i en studio. Just nu håller jag på med en middag och efterätt till familjen som jag har i skolarbete.
OCH VET NI??? hur glad jag blev när jag läste intagningspoäng idag? Har verkligen bestämt mig nu. Jag ska söka frisör på kitas och cyber. Och vill ni veta vad intagningspoängen är? På kitas var det 180 och på cyber 110!!!!! Fattar ni???? jag trodde dom var skyyyhöga så var dom superduperlåga och jag har redan kommit in på båda än så länge. och högre ska det bli. Ska plugga rumpan va mig resten av nian nu.
Vill ni veta en annan sak? Nästa vecka har jag prao två veckor sen e det bara två vecor i skolan o sen looooov!
harregud blev väldigt mycket nu.
Blir tyvärr ingen bild. blir nog inte det på ett tag eftersom jag har klippt mig och ser förjävlig ut. så om sisådär tre månader lär ni se mitt hår igen kankse.
mohahahhaha
löööv yaaaaaa alllll

RSS 2.0