kommer dö

Kommer helt ärligt vara död i en vecka....
Imorgon åker filip till kreta o jag kommer känna mig tom i en vecka.
Filip, du är det mest värdefulla jag har och jag älskar dig mer än allt annat!
Kommer känna mig helt tom utan dig nära.
Detta suger...... kan inte vänta till nästa vecka och jag har dig nära mig igen!
Filip♥Amanda

one picture


heeej

hejsan!
idag var jag i skolan som vanligt.... dock var det sista dagen med handel vilket jag faktiskt inte visste. Gick upp till syon bara för o prata om jag ville byta o då var rektorn redan där och pratade OM mig!! O så sa dom att dom hade en plats åt mig på ekonomi! Gissa om jag blev glad?!?
Jaja, sedan åkte jag in till stan med kattiz o ammiz o vi gick runt lite o jag fick med mig en cape o en tröja med krimskrams! hehehehihihih. Imorgon blir det allum med pappsen då jag ska lura på han massa kläder mohahaha.
Sen ska världens bästa pojkvän sova här som åker utomland nästa vecka!! (hoppas det regnar på er) (avundsjuk? nej absolut inte)  Dock komme rjag ha såååååå mycket plugg nästa vecka....
hehe, är redan lite nervös... mobbad tjej kommer till helt ny klass.... tur att jag har lovis o alle!!
Nu ska jag kolla på film för jag e trött.
hejdo
supercoola jag en fredagskväll.
(behöver jag påminna att jag måste springa förbi meddo imon?)

byebye handel

Weeiii, börjar på ekonomi på måndag!
Var hos syon idag och jag fick platsen! Kommer bli så bra. Dock lär jag ju ha hela nästa vecka fullt med plugg för att ta igen allt! phuuu jaja sånt får man ta! Nu ska jag in till stan med kattiz och amme för att shoppa lite granna! Blev varken stan eller bullbak igår det blev kladdkaka o mys med bästa fille!
Åh vad jag älskar den killen! o han sove här imon myyyyys!
Jaja see u later!

hules kick off

Tjabba!
Hemskt att säga det men jag vaknade halv 2!!!!!!
shiiiitttt. Jaja, igår var det hules kick off o jag säger som dom flesta = nya gothia discot.
Haha, men det var helt ok. Dock hade vi väldigt kul innan. Då vi först var hemma hos carro och träffade sofie o massa som jag förövrigt inte träffat på 1 år!! Sen drog vi hem till andrea där det var massa folk och ja vi hade kul! Känns så bra att byta till ekonomi då alla är sååå snälla!
Jaja, just nu så har jag ett stort dilemma. Antingen åker jag in själv till stan och shoppar (det behövs verkligen) eller så stannar jag hemma o bakar bullar. Haha, gärna in till stan men har inte orken! hahaha o bullar e så gott. jaja jag slänger upp en update senare om mitt val! hehe
ha en bra dag!
Bilder från gårkvällen snodda av amme.
Jag,alice, amme, kattiz, alicia, felicia,naomi o tina!
o tänk att jag kom ihåg alla namn! thumbs up!

skolaaa

sitter i skolan nu. Dock får jag antagligen byta linje till ekonomi så snart som möjligt (hoppas jag). Det är en tjej som funderar på o sluta och jag står först i kön så jag HOPPAS! hehe, nice! Igår träffade jag min favvo älskling som jag förövrigt älskar mest utav allt! Finns ingen bättre än han! om du läser detta så vet du att du är det bästa jag har! Idag ska jag plugga lite till matteprovet på fredag och sedan ska jag kolla om filip vill myyyyysa. jaja goddag!


Varför kan inte alla vara som dig? Fan vad jag älskar dig! Finns ingen bättre!

heeeeeeej från skolan

tjabba tjen hallå.

Sitter i skolan och har precis haft skolfoto hehehe fult som satan menmen, kul om några år.
Idag ska jag åka o köpa färg till mitt rum, min fula fondvägg ska bort. sen ska jag åka o köpa sängben o sånt. Och vilken dag som helst kommer min nya garderob!!!! wihoooo. Ikväll ska jag gosa med min älskling eftersom han åker utomlands snart... BUHUUU!!! kommer sakna rumpan av mig...... :(

Har no idea om vad jag ska blogga om....
Men nu börjar praktisk maknadsförning...... orkar inteeeeee
okej jobbigt inlägg vi vet hejdo.


bästa och gosigaste som finns ♥

bitch

" Lyckan som uppstår när man får knäppt ett par byxor man inte fått knäppt på 1,5 år! "

okeeej

okeej, det var visst trogna läsare jag hade, haha ingen ville skriva vem ni va.... ok! ska nog sluta blogga.
jag och älskling!

Vilka är ni?

kom på en sak. Jag har ju några läsare som faktiskt läser min blogg. Och ni vet ju vem jag är men jag vet ju inte vilka ni är. Hade vart kul om ni skrev vem ni va och om ni har någon blogg!
puss

gokväll

tjeeenare. Idag har vi haft studiedag så jag roade mig med att åka med katta in till stan o hängde med hennes klass. Sedan kom amelia och charlotte så då gick vi på ansiktsbehandling i 1 och en halv timme. suuuuperskönt. Idag har jag och filip 8 månader så vi ska mysa lit eikväll och gå på bio imorgon. Förresten ska jag på någon mer behandling imorgon. nice!
nu ska jag duscha bort all massageolja från mitt ansikte. Ha det guuuuut. Ciao!

filip


det finaste jag har ♥

92!

Serriöst, sakanr min gammla klass o skola såhäääääär mycket. Haha, pratade med paula förut o trodde aldrig jag skulle säga att jag saknar ekdala.... hehehe. Dock gillar jag hulebäck jättemycket. men 92 var som en enda stor familj! Jaja, man får se tillbaka och vara gald för det!
Hehe, ja mycket blandade bilder från de fyra åren på ekdala.

sunday

Tooodels!
Har inget sug på att blogga nu, men som jag sa jag gör det när jag känner för det.
Har precis fixat ansiktet med peeling mask osv. Målat naglarna har jag också gjort. Gött kött hehehe.
Idag har jag vart med världens bästa filip! Vi har inte gjort så mycket myst lite granna oså. Sen skulle han träffa sina kompisar så jag trökade hemma. mobbad som jag var satt jag och kolla på bingolotto med mamsen o sebbis. Imorgon går jag från tio till halv tolv. sååå sköönt. och på onsdag är det studiedag och då blir det antagligen ansiktbehandling med kattiz, amelia och charlotte. Nice bajs. Nu ska jag göra något o äta och kolla på jersey shore. Är jääääääättttehungrig även fast jag har ätit som en häst hela kvällen.... tjejer assså eheheheheh okej damp. Måste förresten säga att gymnasiet är som att börja 7an igen. allt är sååå lättt. Skulle läsa en bok i några veckor den gick på två dagar har engelska glosor som across,stare, drive,amazement.... vad e dethär? himmlen eller? hahaha. Men det e sköönt. nu har jag sån överenergi att jag bara skriver massa skit. jaja,.
God natt mina sköna!
söta tjejor

RSS 2.0