Sorry dudes

Befinner mig i Varberg, kände för sol o bad. Kom hit vid 3 i fredags och det var som att vara utomlands. Men det var den dagen det, resten har vart skitväder! Denna sommaren har varit hopplös. TUR att det blir 2 veckors semester till hösten! Anyway det jag ville säga var att det är taskig mottagning här nere så jag får inte alltid connection hehe. Nu blir det gos med Rossi ❤


Bloppisblogg

Hello igen, tänkte bara säga att jag har gjort en liten bloppisblogg eftersom jag rensat ut min garderob. Http://fashionblopp.blogg.se/ Så ja om ni vill kan ni gå in där!


Hello

Såå nu är jag tillbaka, lämnade Morris på tåget imorse. Jag har haft en riktigt govecka när han har vart här. Godis och chips nästan varje dag! Gymmade bara tre gånger förra veckan så jag har lite ångest nu haha. Nä, men det ska bli riktigt skönt att gå till gymmet idag och börja träna regelbundet igen efter en veckas uppehåll, haha. ( låter som jag haft ett halvårs uppehåll) Nu steker jag i solen och snart kallar gymmet. Vi får även gäster ikväll så vi hörs senare!!

 


-ZARA-

Zara 700:-


Shopping

Hello, kom precis hem efter en dag på stan med mamma, mormor, lillebror och kusinen. Fick med mig en del hem, vill ni att jag lägger upp bilder på det? Om en stund ska jag iväg och rida för typ tredje gången i mitt liv och sist var jag väl sisådär 8 år hehe får se hur det går när man heter klumpig i efternamn!


dålig uppdatering

Hello my readers.
Har inte bloggat på en vecka nu ser jag och det beror på att jag över helgen var med Filip i smögen och det var jättemysigt! Och nu i veckan kom min kusin hit och ska vara här i ca en vecka så jag har inte riktigt haft tid för någon uppdatering. igår var jag och morris och åkte lite segway inne i stan och sedan gymmade vi. Idag blir det havet och krabbfiske, gymmet och ikväll kommer min älskling hit. 
 
Ja, hade inte så mycket att säga mer än att uppdateringen kanske inte blir den bästa denna veckan så håll ut!
 

God morgon

Eller god dag snarare. Sitter och chillar järnet i trappan hehe. Skulle träffat Filip nu men nu kunde inte han så nu väntar jag på släkten som är här. Får väl se vad dom tänkt göra, lutar åt laserdome. Det var ju ett tag sen så det blir nog fuuuun! Serriöst, vad ska jag blogga om??? Det blir ju inte så kul o bara läsa om vad jag gör.... Heeeelp me please


IDIOTER

Är så jävla trött på människor som inte kan klara av att ha pli på sin hundjävel. Ikväll blev nästan min älsklings Rossi ihjälbiten. En stor svart jävla hund flyger över ett staket o ägarn får inte stopp på sin hund. Visst hundar är rovdjur och är sådana men när en hund hoppar över ett staket när vi bara går förbi borde avlivas på direkten. Det första jag kommer göra imorgon är att göra en anmälan o se till att hunden avlivas. En normal hund med ett normalt psyke skulle aldrig göra något sådant, och det vet till och med jag som inte är någon hundexpert! Gaaahhh e så jävla arg nu så var tvungen att skriva det här!!!!


clean face

Hellu allihopa.
Idag känns det bara som en såndär skittråkig dag, antagligen pga vädret. Hatar regn o grått. Idag har jag gymmat en timme och köpt lite ansiktsprodukter. Ända sen jag började träna så har min hy börjat krångla lite, skitirriterande då jag alltid haft jättebra hy. Jag har aldrig haft problem med finnar, pormaskar eller något sånt. Och när jag tränar så blir jag jättefet i t-zonen. Har hört att det är vanligt vid styrketräning. Jaja, får väl hoppas på att lite bättre produkter gör susen, hehe. 
 
Ikväll orkar jag faktiskt inte göra något speciellt och vi får ändå besök så det blir en skön hemmakväll idag. 
DET SUGER också att Filip åkte till smögen imorse, speciellt nu när det e så dåligt väder. Det är ju nu jag bara bill hyra en film och baka kladdkaka och mysa med dig!!!!
 
 
Jag tror inte ni vill ha en svettig bild nu så ni får en på mig och världens sötaste kusin Ludde.
 
 

050712

Hello readers, 
 
Vaknade för en stund sen och har precis käka frulle. Idag blir det sooooola för hela slanten sen lite senare blir det ett mördarpass på gymmet och ikväll blir det myys med världens bästa Filip! 
Som jag skrev igår så gick vi på Madonna lite spontant. Jag är ju inget direkt fan av henne men showen var faktiskt bättre än vad jag förväntat mig, så det var rätt kul faktiskt. Typiskt nog dog alla våra mobiler så det blev tyvärr inga kort... 
 
Men nu får ni hjälpa mig lite, vad ska jag blogga om?????
 
ni får en bild på sötnosen

No blogning

Sorry för noll bloggning idag men det blev en liten spontangrej ikväll. Jag sophia och patricia gick på madonna, berättar mer imon! 
 

Lets walk to the gym

Nu drar jag mig iväg till gymmet o kör kondition i en timme hör av mig när jag kommer tillbak. Ska även tipsa om världens godaste smoothie sen, den e grym!!!

rubrik

Good morning. Eller dag eftersom klockan redan är ett. Just nu sitter jag och pratar med Filip och ska snart lägga mig och dega på altanen, sen ut och övningslöra lite,gymma någon timme och senare ikväll träffa min älskling. 
 
En fråga förresten, ni som faktiskt läser bloggen ni får gärna ge tips på vad ni vill att jag ska blogga om. 
 
Nu ska jag och min feta träningvärk dra ut och sola lite. Man får ju liksom passa på när sverige bjuder på lite sol för en gång skull. 
 
vi hörs senare!
 

just do it


Traiiiining

Efter att ha köttat i en och en halv timme på gymnet ligger jag helt död i sängen. Hehe o på det kollar jag på i used to be fat för ännu mer motivation! Dock var det inte lika kul att komma hem o mamma har bakat bullar.... Gaaah jag som har motstått allt sånt men idag gick det inte hehe! Jaja ibland får man faktiskt synda lite ;) snart ska jag börja laga mat och ikväll blir det mys med fillefille ❤ 
 
( jaha nu gick det inte att infoga bild) 

RSS 2.0