Ungefär såhär kul har jag just nu. Och jag...

img_0277 (MMS)

Ungefär såhär kul har jag just nu. Och jag vill sova men jag får inte...


Harregud, jag får inte ens på mig leggins ...

img_0271 (MMS)

Harregud, jag får inte ens på mig leggins på mitt feta knä så därför ska jag iväg och köpa mjukisbyxor idag och som många av er kanske vet hatar jag mjukisbyxor! Det gör ont och jag känner mig äcklig jag vägrar operera. Mitt andra knä som gör ännu ondare än detta! Glöm och dröm mr grönrockade doktor!!!!


Jag fick behålla båda benen iallafall, det...

img_0270 (MMS)

Jag fick behålla båda benen iallafall, det känns positivt! Men smaken efter sömnmedlet plågar mig till illamående!!!


Dagens outfit!  Sorry för dålig uppdateri...

img_0265 (MMS)

Dagens outfit!  Sorry för dålig uppdatering men jag har haft mycket att göra. På onsadag opererar jag mig sen har jag prao i två veckor så jag ska försöka uppdatera mer då! Snart kommer min kusin hit och käkar middag vi hörs senare Kram!


when you with me baby

stan kallar!

SMS-inlägg

img_0103 (MMS)


Sebban ska ha uppvisning på skolan så jag ...

img_0259 (MMS)

Sebban ska ha uppvisning på skolan så jag ska dit nu. Gud vilket underbart väder det är! Och jag ska operera mig om en vecka nu, verkligen inte kul pga vädret!  Vi hörs senare kram!


natural beauty


[source: style.com Adriana Lima]

Vi blir jagade, känns inte som detta komme...

img_0255 (MMS)

Vi blir jagade, känns inte som detta kommer sluta bra!


Mobilblogg! har pluggat rumpan av mig se...

img_0216 (MMS)

Mobilblogg!  har pluggat rumpan av mig sen kl två. Ändå är bara hälften klart, hjälp! Nu har jag tagit en paus och tänkte hjälpa mamma med datan sen ska jag ut och träffa katta en stund! Ni får ha det bra så länge Kram!


i can take you there

Paula kommer hit till mig snart och då ska vi ut och träffa lite kompisar och så får vi se vad som händer. Igår jobbade jag halva dagen sen lite senare träffade jag Paula, totte, markus och sebbe. Så ni ser att jag och paula börjar bli lite mer sociala, haha! Och jag har sån himla ångest, för skolan börjar på måndag och på fredag har vi ett jättestort so-arbete och det verkar som att det avgör vårat slutbetyg. Även fast dom inte får göra så så är et ju självklart att dom gör så. Jag längtar verkligen tills jag går ut denna skitskolan, det är verkligen den dåligaste skolan jag nånsin sett. Och nu får jag åka till USA för mamma, måste bara övertala pappa, men jag tror jag kommer få! Kommer bli skitkul isåfall!
Jaja, vi hörs antagligen ikväll
kram!


dagens outfit

Jeans: MQ

Tunika: ZARA

kofta: cross

klocka: D&G

 

 

 


my day in words

Idag har jag stått bakom disken precis som igår. Ja, fast det var helt dött idag så jag har inte gjort så mycket mer än att ta betalt av de få kunder som var där och rensat fakturor. Och sen då....? Ja, sen har jag inte gjort något speciellt. Imorgon blir det samma sak fast från 11-15 så det är ganska skönt. Sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra, ska antagligen träffa min kära vän Sofie. På lördag blir det borås med katta om inte jag ska ta kökort till moppen då, får reda på det imorron. Så imorgon ska jag försöka hålla er lite mer uppdaterade eftersom det blir lite tight med tid när jag jobbar.
Men ni får ha en trevlig torsdagskväll, shit jag får panik nu när jag hör torsdag....


knallblå tröja

Hello my dear friends.

Dagen har bestått av att stå bakom disken på mölnlyucke trä och ta betalt och svarat i telefon frå kl 10-17.
Puuhh, ja så därav ingen uppdatering. Samma visa gäller även imorgon. Så någon dagens outfit får ni inte om ni inte vill se ett par svarta leggins och en knallblå tröja där det står mölnlycke trä på...
Och ja, jag har verkligen bloggtorka jag vet inte riktigt vad jag ska skriva.
Jag funderar på att färga håret svart/brunt ungefär?
Vad tycker ni ?
och förresten jag ska operar mig den 21 APRIL!!!

Panik!

Nej, asså fy vilket tråkigt inlägg ni behöver bara läsa det om ni vill....

Förresten idag har jag faktiskt tagit tuppen ur röven och blivit nyttig, och jag ska verkligen hålla det och klara det! Och mamma har gått med på att vi ska laga nyttig mat, och att vi ska börja gymma. Och det är det bästa med att när jag ska operera mitt knä så redan efter ca två veckor så får jag börja gymma. Men som ni kanske förstår så har jag förbud för springbandet och jag tror helt ärligt att jag vill hålla mig borta från det eftersom det faktiskt är springbandet som orsakat att jag måste operera mitt knä och att jag nästan inte hade några framtänder förr snart ett år sen. Tack godegud att jag fick behålla dom!

 

Men nu ska jag dejta sängen eftersom jag ska upp och jobba tidigt imorgon,och är det fint väder på morgonen så ska jag börja min springtur imorron! God natt gott folk!

See you tomorrow!


kissekatten

Tjena mittbena.

Dagen har spenderats i stan med katta. Fy, vilket väder det har regnat hela dagen. Jaja, vi va inne i stan en stund och kikade i lite affärer. Jag fick hem en liten tunika jag kan visa er imorgon. Nu tänkte jag faktikst fixa mig inför natten och ta en tidig kväll, eftersom jag ska upp och jobba från morgon till kväll både imorgon och på torsdag. På lördag åker jag och katta till Borås för att shoppa lite. Jag har inte vart där på snart ett år så det ska bli kul faktiskt.

Jag ser även att nu när jag inte har bloggat på ett bra tag så finns det fortfarande ganska många besökare kvar så jag har funderat på att kanske ta tag i bloggningen igen. Eller vad säger ni? Fast då ska jag försöka att blogga om lite mer än min vardag och med mycket bilder. Men just nu så går skolan faktikst först eftersom det bara är ca två och en halv månad kvar av åttan, och jag vill verkligen höja mig i flera ämen. Just nu så ligger jag ganska bra till men jag vill höja mig ännu mer eftersom jag kanske ska åka till usa och plugga istället för gymnasiet. Jag tror inte jag har berättat det för er men jag skulle kunna göra ett inlägg och berätta lite.

 

Förresten när man väl ska försöka bli mer nyttig varför är det då sötsuget kommer fram? Åhhhh, jag blir galen här hemma och vi har inget socker hemma just nu!!


old picture


ballar av stål

Gud måste ha problem idag. Han verkar både hata och älska mig. Hata mig måste han nog göra för att jag har fått någon axelinflammation och fått någon nerv i kläm i axeln, så det har hållt mig vaken hela natten så jag somnade runt halv åtta i morse. Så ja, ni kan nog lista ut vad jag har gjort hela dagen. Sovit, ni hade rätt. Men nu på kvällen så tänkte jag att min data kanske kunde starta, så jag trycket på knappen och vad händer? Den startar som om inget har hänt. Jag har vart utan min data i mer än en månad nu. Och den har inte startat eller något, och nu startar den som vanligt. Fyfan vad skönt! Nu slipper jag sitta inne på internet på min lilla iphone istället!

Nu ska jag fortsätta kolla på ballar av stål och sedan kolla på någon film, eftersom jag är hur pigg som helst nu eftersom jag har sovit hela dagen. Men min axel värker och det gör ju det hela mycket bättre. Jaja, färdigklagat vi hörs imorgon!


hi again

tänkte slänga in ett litet inlägg eftersom jag inte har gjort det på ett bra tag nu. Ja, vad har jag gjort på dagarna då? Helt ärligt så vet jag inte, Haha. Denna veckan har jag varit läxfri och det har jag inte vart på kanske fem månader! Det har vart hur skönt som helst. Och jag och Paula har börjar vårt nya sociala liv. Vi har varit ute och träffat lite folk, och det ska bli mer. Vi ska ta upp kontakten med massa gammla vänner från både varberg, göteborg och mölnlycke! Och det känns skitkul! Dessutom har jag jobbat ganska mycket, and thats good. Men jag hatar att vänta på lönen... Och för tillfället längtar jag så himla mycket till sommarn. Det känns som att denna sommarn kommer bli en av dom bästa på länge. För jag och Paula har börjar umgås mer och vi har så sjukt kul tillsammans och vi har fina planer. Vi kommer vara i varberg lite grann i sommar och vi kommer ha skitkul, för vi kommer ha moped och träffa några vänner där. Sedan så ska kanske jag och patte trollrumpa till england, plus att vi kommer antagligen åka utomlands med patte o hennes family! Sen så ska vi också åka till danmark på någon grej, och jag ska checka om sofie ska med. För vi har också börjat umgås igen. Shit nu märker jag hur osocial jag verkligen har varit under vintern. Jag har bara legat hemma och tjockat mig, men mamma håller på o fixar gymkort så det känns nice! Sen så ska jag ju operera mitt knä inom sex veckor det känns ju mindre kul. Eftersom dom sa att benet kommer vara jättesvullet i flera veckor plus att jag kommer få tre fula ärr på knät. Jag är verkligen tveksam på om jag vill operera mig nu. Hade gärna väntat till hösten isället.
Men nu sitter jag och lyssnar på music på högsta volym, så det tänkte jag fortsätta med. Men vi kanske hörs senare!


PS, sorry för att ingen bild har kommit i de senaste inläggen men jag la in mina bilder härom dan och ja, vad ska jag säga? Jag har till 98% bara videosar på paula, alice och lovan som fular sig, filmar i sin näsa och sjunger your so ugly i wanna throw up on you. Haha, jag vet att jag har de normalaste vännerna but i still love them!

RSS 2.0