lugg

Jag sitter och funderar väldigt mycket på om jag ska klippa lugg?
Jag tycker det är skitsnyggt men jag vet inte hur jag skulle se ut i det. Men i värsta fall så kan man ju göra om den till en snelugg eftersom jag vill ha en som slutar nedanför ögonbrynen och början på ögonlocken ungefär. Harregud jag vet verkligen inte vad jag ska göra, för jag tycker att mitt hår är så himla och jag menar verkligen skit tråkigt! Jag har helt raklångt hår med en utväxt snelugg. Och ja jag har funderat på och klippa upp men ska vänta med det tills håret blir lite längre. Så jag tänkte bara en liten förändring, och ioförsej så är ju lugg det minsta man kan göra och är väldigt lätt att ta bort om man inte blir nöjd. Men nu efter att ha kollat runt lite så tror jag faktiskt jag ska slå till. Jag ska till frisören ganska snart och färga håret lite mörkare men med minde röda pigement i eftersom jag har tröttnat lite på det. Så ja tror att de blir en mörk chokladbrun färg. Ni får gärna säga vad ni tycker, eftersom jag har sån beslutsångest!




shopping

Har duschat och är redo för natten men innan skulle tydligen jag och pappa kolla på någon film från andra världskriget, haha det är pappas största intresse typ vi får la se om den e bra. Imorgon är det skola för min del efter att jag har legat deckad halva förra veckan men jag börjar bli bättre nu, nu ör det bara den förbannade näsan som rinner dygnet runt.
Var iväg på en liten shoppingrunda idag efter panik-byxor. Haha, känner att jag måste börja förbättra på jeansförrådet. Fast jag annvänder mest leggins men efter att jag på något sätt råkade dra söner gylfen på två par byxor i förra veckan så dom får åka...

hittade inga speciellt snygga jeans idag, vart tar alla vägen? Så det fick bli 

två enkla från bik bok tills jag hittar snyggare. Jag hittade doc ett par skitsnygga fornarinajeans som jag skulle köpt, men baken var för stor haha!


Och ett par "ridbyxor" som dom kallas och en jeansskjorta


dagens outfit



Jeans-lee blus-gt sjal-christian dior klocka-d&g armband-thomas sabo

katta salam nayebi

HAHAHAHAHAHAH, jag har serriöst de sjukaste vännerna jag lovar! Jag skulle webba med katta o carro o vafan ser jag ?! Haha, låt bilderna tala för sig själva, jag har skrattat oavbrutet i en timme nu!



sjuk...

Jag är fortfarande jätteförsyld och mår inte mycket bättre, halsen är lite bättre iallafall. Vi som skulle haft kalas idag, aja jag ska bara ta det lungt idag och försöka bli bättre!
Vi hörs senare

sjukling

sorry för dålig uppdatering men för det första har blogg.se krånglat plus att jag är döförsyld, har feber och ont i halsen! Så jag har vart hemma  två dagar nu, hoppas att det försvinner snart! Jag skulle haft släcktkalas imorron men vi får skjuta på det till nästa heög så jag inte smittar ner hela tjocka släckten. Ni får ha det så bra!

hiphop/street

Kom hem från hiphopen nyss, känns askul att börja igen! Vi fick en skitskön lärare som har bott i sverige i ett halvår och kommer från usa, så han snackar bara engelska. Gick bra iallafall och jag kommer absolut fortsätta!
Nu ska jag plugga lite till till mitt matteprov imorgon, serriöst vi har prov hela tiden, nu får dom fan ge sig någon gång! jaja..

sjukdag

Jag har jättehuvudvärk och mår illa och massor! Så jag är hemma idag. Nu ska jag kolla på film och be mammsen baka bröd mums!

sweet dreams

God night sweethearts!

rnb vibe

Drar iväg och testar på rnb vibe dance med katta nu


gardacil

Ska ner till vårdcentarlen nu och ta sputan mot livmoderhalscanser!
Vi hörs senare!


dagens outfit



Jeans g-star tröja moki halsduk gt klocka D&G armband&halsband hm& mq


kusinvitamin

Kom presis på att kusin fyller faktiskt också år idag, 15 år!


 haha, bilden är två år gammal men det e nog den nyaste bilden jag
har på oss två!

grattis brorshan

Grattis din skitunge, 8år!





design

Förresten jag håller på och pillar på en ny design också!

dagens outfit

Vi får lite gäster här ikväll så jag slänger upp en dagens outfit:



Jenas MQ
tröja/blus Monki
Klocka D&G
armband julklapp från katta

biodag

Efter skolan idag drog jag och katta en snabbis till läkaren skulle kolla upp mitt knä och det är antagligen miniskern som är sönder. Så kommer antagligen få operera knät. Jaja, sedan drog vi in till stan oc gick runt lite medans vi väntade på bion. Haha, och så bokade vi film och när vi ska gå in inser vi att vi hade bokat på fel biograf så vi får gå och boka om biljetterna. Haha! Sedan hade vi kul på stan efterråt och vi tog lite bilder med kattas tele eftersom jag hade kameran hemma. Och när jag kom hem hade min data kommit och vafan ser jag ? ALLA FUCKING BILDER ÄR BORTA!!! Jag bli galen.
Ja, tyvärr har jag ju inga bilder förens jag får dom av katta men ni får ha en trevlig fredagskäll!

grymt

Nu känns det faktiskt grymt bra!
Jag känner att min lilla bloggpaus verkligen är över nu. Nu gäller det bara att få tillbaka min data som jag ska försöka fixa hem imorgon. Ska även på bio med katta imorgon.
Plus att det känns gött att jag pluggat klart till mitt so-prov imorgon. Nu kan jag nog lika mycket om hinduismen & buddhismen som dom kan! haha, hoppas det går bra iallafall. Och eftersom jag verkligen ska satsapå skolan mera nu så känns det jättebra. Kan få mvg på detta provet så jag siktar högt!
Vi hörs mer senare eller imorgon!

kram

min brevlåda

Titta vad jag fick hem i brevlådan igår




Jättefin morgonrock med volanger och söt tunika!


kul!

Jättekul att mer än hälften av alla mina bilder i min data försvan när vi skulle ominstallera datan! Fan! Jag har ju haft datan i snart tre år och jag har så gammla bilder där. ALLA MINA BILDER! Jaja, nu finns det ju inget att göra åt det. Min farbror kommer kanske förbi sen med datan som just nu funkar, det är ju positivt iallafall. Så nu börjar bloggningen igen.

Vi hörs senare

mini-inlägg

Gör ett litet inlägg innan jag dejtar sängen ikväll. Fortfarande ingen data...
Har iallafall klippt mig idag, bara topparna så det blev ingen större skillnad.
Och jag har faktiskt tänkt att blogga de här dagarna med denna sega datan ändå, men så kom jag ju på att pappa hade lånat min kamera för han är i spanien med jobbet. Och eftersom familjens kameras laddare bara är putts väck så ja. Men pappsen kommer ju hemimorgon kväll!
Vi hörs imorgon babes!

bad day

Som sagt jag trodde jag hade kommit undan, men icke sa nicke. Jag blev nerkastad med chokladpudding idag istället. Och jag sa att dom inte fick kasta på jackan och väskan, men mina vänner är så smarta och gör det ändå... Trodde jag skulle få säga r.i.p till min lovley longchmp men efter ett flitigt tvättande så gick det äntligen bort. Bäst för er.. haha! Fick doc skippa gympan och åka hem o ta en ducsh istället.
Plus att jag skulle gjort mina naglar igår men den där nageltanten ringde inte och vägrade att svara när man ringde. Jaha, mamma skulle fixa ny tid på ett annat ställe istället!
Ja, som ni märker så skriver jag om lite olika saker nu i ett och samma inlägg, men som ni vet det tar hundra år att publicera ett inlägg på denna datan så vi får köra allt i ett inlägg!

Men nu kära läsare ska jag ner och fixa mig in för natten, så vi hörs imorgon!

Happy birthay.. to me!

Hej igen! Som sagt så har inte min data blivit fixad än och denna datan tar ju bara sån himla lång tid men jag ska försöka få upp iallafall ett inlägg om dagen med denna datan tills min data är fixad.

Men nu till saken. JAG FYLLER FAKTISKT 15 ÅR IDAG!

Så ny har jag fått moppe och allt and i am happy!
Paula lovan och alice försökte kasta chokladpudding på mig, (ni vet våran tradition) men det bästa av allt var att dom misslyckades! Haha.

Ochjaghar även anmält mig till dansen nu så nu blir det disco plus att vi kör på hiphop/street också!
Plus att mamma ska beställa gymkort i veckan, så ny ska jag bli hurtig haha!




Jag för ca 6 år sen nu!

seg uppdatering

Som jag skrev nedanför så har vi haft virus på datorerna nu är en fixad men är skitseg! Så det har blivit riktigt kass uppdatering. Min data kan vi troligen fixa men det kan även hända att allt i datan försvinner!! Jag får panik!!
Men jag har inte gjort så speciellt mycket vart i stan och shoppat och vart en sväng i trollhättan och hämtat min moppe som nu ska lackas om i blå eller guld. Beslutångest! Och jag fyller år på tisdag, jag ska försöka uppdatera oftare men denna datan och blogg.se är så otroligt segt. Men jag tror att min data blir fixad i veckan.

kram

virus

Jag har inte kunnat uppdatera de senaste dagarna eftersom alla våra datorer har fått något slags virus. Ska iväg med min data idag och försöka få den fixad. Nu kom jag in en liten stund på den stora men det ploppar upp masssa saker hela tiden. Så ni vet iallafall att jag finns kvar men hars vårt att uppdatera!

Vi hörs!
kram

RSS 2.0