dont worry be happy

happy!


hello there!

Sorry för bad uppdate under helgen men jag har ju finbesök från patte trollrumpa! Just nu är kl 04.45 och jag är happy och patte sitter och klämmer på sin mage! Imorron lämnar hon storstaden! jag uppdaterar då.
kram!

patte trollrumpa

Patte Trollrumpa kommer från trollhättan imorron!

hmm.

Bad uppdate i know! Men de två senaste dagarna har soffan liksom ropat mitt namn! hmm.. varför? Jag tror det är för att jag inte har haft så mycket läxor denna veckan. Och jag är jätteglad för jag slipper musikprovet imorgon, jag får göra det någon annan vecka istället!

dagen

Sorry får dålig uppdate, men skolan var jötterörig och jag somnade när jag kom hem mm. Men jag har tänkt att ta en tidig kväll iallafall så jag hoppar i sängen och kollar på tv nu så hörs vi imorgon!



Vi hörs imorgon!

dagens outfit



Jeans MQ
skjorta gt
armband MQ

tillbaka till vardagen

Nu är man tillbaka i vardagen och jag rent ut sagt hatar den! Jag skulle kunna stanna i stockholm i minst en vevka till! Idag började skolan iallafall och lika velig som vanligt! Vi hade inställda lektioner mm. så jag alice lovan och paula gick och fikade en stund. Sedan åkte jag och mamma in till stan och skulle köpa ett par skor från blundstone men dom fanns bara i brunt och jag ville ha svart så dom beställde dom sista i hela sverige till mig! Haha, dom kommer på torsdag iallafall. Och jag är glad för jag har städat rummet och det är jätteskönt, packat upp efter sthlm, och alla min afavvopogram kommer på tv ikväll! Jag sitter bänkad med tjockpankaka till middag!
se you lator aligator!

in town

godmorgon! Nu ska vi käka frukost sen drar vi in till stan!
kram!

sthlm!

Sorry för att jag inte uppdaterade igår, men jag somnade halv 8!! Haha. Jag hinner tyvärr inte uppdatera mera idag, men som jag sa jag ska försöka där uppe, i värsta fall kommer jag ju faktiskt hem på sönda!

Ha det bra kram!


at home

Kom precis hem efter en heldag hemma hos Ronja! Imorgon drar jag iväg till stockholm under helgen och kommer därför inte säkert att uppdatera men om jag hinner/kan så ska jag försöka. Kan testa från pappas iphone, har försökt innan men det har inte funkat. Ja, jag känner mig sjukt bra just nu. Jag har inte packat, inte dushat inte ätit middag inte gjort någonting för imorron! Jaja, jag får försöka packa så snabbt jag kan. Och jag måste även fixa mina naglar etfersom jag skulle gjort gelenaglar men samma dag jag skulle fixa dom sa nageltjejen upp sig! Haha, förstår ni vilken otur? Och nu är det nästan ingen som gör det i mölnlycke längre så jag får fixa tid i stan eller något! Ska även försöka hinna ta en fika med sophia på condecco för dom stänger 10, men det är inte säkert jag hinner. Åh, jag har saknat den fisen och nu när vi börjat umgås så ska jag iväg!
Jag ska försöka lägga upp en bild på sminkningen sen från igår, men det är inte säkert att bilderna blev så bra för jag hann bara ta ungefär tre stycken eftersom kameran dog, så den står på laddning nu!

Vi hörs snart! ♥

back

Är tillbaka från sminkkursen. Det var skitkul och jag och sophia har stora planet fram till sommaren! Jag visar bild på sminket sen

puss

in your face

Strax drar jag iväg till doktorn och kollar mina knän. Och idag lärjag få reda på om jag ska opereras mm. Fast det är ganska sjukt för jag är verkligen inte rädd om jag ska opereras. Och för ungefär ett årsen skulle jag göra en slags "operation" men jag vägrade för jag var så rädd. Men nu är jag inte orolig alls. haha!
Ikväll vid sex ska jag och sophia in till stan till FACE stockholm på sminkkurs. Kulkul, jaghar inte träffat soffi propp på typ ungefär två månader! Och ja sedan är veckan helt fullspäckad!


farsan

Dags för bio med katta&co! Det blir somsagt farsan! Den verkar ju så jäkla ku, "ey spelar du kunfu eller ?" haha!

god morning

God morgon!
Nu ska jag ner och käka frukost, sen så får jag se vad som händer idag. Mamma vill ha en städdag (kul!)

pimp my shirt




Tröja från ZARA, kedjorna har jag satt på med säkerhetsnålar under armen!


jeans



Replay jeans från NK 1400.-
I love it!


day in words

Hej hej!

Imorse stack jag iväg med katta en stund. Vi köpte lite kedjor och hon köpte lite t-shirtar mm.
Sen åkte jag iväg med mamma pappa och sebban och köpte brallor. (det behövdes!!) Ska äta snart och jag ska ta en tidig kväll idag tänkte jag. Men det blir säkert att man sitter fast framför datan till två ändå... hehe. Men jag vill iallafall inte vända på dygnet denna veckan. På tisdag ska jag till en kirurg tror jag det va och checka mitt ben, och sen på kvällen ska jag och sophia på sminkkurs på FACE stockholm. Ja, och sen på torsdag drar vi till stockholm. Nu ska jag fixa lite med mina kedjor, resultat kommer senare!

 


luggis



middag

Sorry för dåligt uppdate. Jag och katta fick för oss o sy igår. Det vard et som tog så lång tid, fråga oss inte varför. Och ni vill inte se resultatet heller. haha. Nu ska jag snart iväg och färga håret och klippa mig efter det ska vi på middag! Ni får ha det så bra så hörs vi kanske ikväll!

dream sweet

Oj, dagen bara sprang iväg. Har pluggat rätt mycket nu iför provet imorron så jag hoppas och tror det kommer gå bra! Imorgon går vi bara halvdag för vi ska se någon bio med klassen och sedan är det ju lov. Ska bli så himla skönt! Och jag har vart på världens bästa humör idag för att det har vart så himla bra väder! Sol och lite värme, om bara snön hade vart borta hade det vart perfekt. Jag vill ju plocka fram skinnjackan och jeansjackan!

in school

Sitter i ett klassrum med lovsafisa. Vi ska göra något arbete om någon fransk filosof, (jättekul!) Efter denna lektionen har jag två och en halv timmars rast och sedan en lektion där vi ändå bara ska jobba med läxor, könns sådör jättevärt! Jag skulle ju ändå bara jobba med läxor man jag var hemma så... Jaja, imorgon är det iallafall sista dagen innan lovet. Och jag och katta har ett litet "projekt" som vi ska göra då. Haha, ni får se vadf det blir! Nu tänkte jag iallafall busa med lovisafisa medans vi luktar bränd banan som vi grillade i no:n!

kram!

och på lördag klipper jag lugg och färgar håret!

gäsp

Jag skulle precis blogga när jag kom hem från skolan men slumrade till direkt, och vaknade för kanske tio minuter sen. Och självklart glömde jag var jag skulle skriva. Förlåt om det inte kommer så mycket bilder just nu men alla mina bilder försvann ju i datan och det finns liksom inte så myclet o ta kort på just nu. För man är inte ute lika ofta och i skolans så händer det i stort sätt ingenting just nu. Så jäkla tråkigt!
Och jag kan bara säga en sak, min skola är den mest veliga skolan som någonsinn existerat! Ena stunden ska vi ha någon tunering andra ska vi inte, ena stunden ska vi ha lektion andra inte osv. Kan dom inte åtminstonde skicka ett mejl hur dagarna är upplagda istället för att säga till en person som sedan ska skicka det vidare till ca 100 pers.

Åh, jag vill ha vår/sommar!


Detta gör min kväll glad:

Vet ni vad vi får till middag idag ?
Kyckling och pommes!
Haha, nu blev jag riktigt glad! Vi börjar med alla nyttigheter imorgon istället va?

we all need summer.

Åhhhhh, jag blir galen på där här jäkla skitvädret! Det gör så man blir både sur och trött. Varje dag efter skolan så däckar jag i soffan! Det e sjukt, det kan la åtminstonde bli vår. Men jag har faktiskt fixat en grym grej idag, eftersom jag ska operera mina knän som jag tror att jag inte har sagt faktiskt så har jag fixat överskåp i skolan nu! Eftersom jag har underskåp och alltid sätter mig på huk när man ska hämta något, men det får jag inte göra och det har jag verkligen mörkt varför. Shit, jag satte mig en dag på hik och man verkligen hörde hur knät knäcktes och jag kunde sedan inte ställa mig upp det gjorde så jäkla ont! Och nu händer det oftare och oftare, för ni som undrar så är det miniskern i mina knän som är sönder.Miniskern är en broksskiva som sitter mellan leden för att få den att röra sig lättare och enda sättet att få den bra är att opperera. Haha, det lät ju bra mycket bättre när läkarn sa att nemen det är inte så farligt som går bara inte med en liten rakhyvel och fixar lite inne i knät! haha. Men det bästa är iallafall att redan efter två veckor efter operation kan man börja träna igen! Men det allra bästa är väl att jag får månadskort av försäkringen varje månad plus att jag kommer få skoltaxi när jaghar opererat mig! Mohaha..



jag vill kunna gå runt i shorts igen!

outfit of the day

Harregud vad dålig jag har vart på och blogga. Men nu har jag bara ett prov kvar denna veckan, egentligen skulle jag haft det förra veckan men jag var ju sjuk så i stort sätt kan jag ju det. Och sedan är det ju lov. Förresten jag ska faktiskt till stockholm på lovet, nice!


Tunika h&m armband gjort av släckting

day in the city

Kom precis hem från stan med katta. Vi gick runt och kollade lite i affärer sedans å mötte vi amme och angelica på hemvägen. Nu väntar jag på att maten ska bli kvar. Förresten jag har inte uppdaterat pga av min kusin har kommit. Och förresten jaghar haft mitt första snöbollskrig på två år!




Orkade inte ta några jätteproffsiga bilder så domhär får funka.

Stor kofta från Zara

Någon västliknande sak frå gt

och vantar från någon lite butik


sjuk

Är fortfarande sjuk,och känner mig inte bättre. tyvärr. Skulle iväg till dansen förut för att kolla på men kom inte in. Efter tio år i mvd så tänker jag sluta! Den jävla kärringen har varit lika otrevlig sedan jag var fem år! Jag slutar pga av henne, hoppas hon e nöjd över att ha förlorat 2500 spänn. Får se om jag ens fortsätter i hiphopen. Tur att jag och mamma ska börja gymma iallafall, där man hoppas att personalen är trevliga!
Tänkte gå och lägga mig snart eftersom jag är jättetrött.

börjar tröttna på detta

Nu ligger jag hemma sjuk igen... Åhh, jag orkar inte med detta mer. Måste iallafall kila iväg till dansen och kolla på för annars missar jag aldeles för mycket. Det bli bättre uppdatering när jag friskanr till

helvete!

Haha. förlåt paula jag kom på nu att jag helt missade dansen! Haha, ja jag tror du fattar varför, eftersom jag har sovit halva dagen typ. Men oj gick du?

shit

jag sommnade i sängen med no-boken i handen när jag kom hem från skolan och jag vaknade NU! Fattar nu hur skoltrött man är då, när man somnar när man pluggar! Haha, aja det blev ju inte så mycket uppdaering idag då, men ni får ha en bra kväll så hörs vi imorgon. Jag tror att jag ska gå och lägga mig igen för jag känner mig fortfarande inte riktigt bra ön efter förkylingen!

kram!

lugg-amanda

Vet ni? Nu har jag bestämt mig, jag ska klippa lugg. Efter att jaghar fått höra lite vad andra tycker och kommit på att vafan lugg är väl det minsta man kan göra och är man inte nöjd finns det något att göra åt det! Så jag är faktiskt jättenöjd!


Luggis, i love it!

t&l

Kom hem från skolan för ungefär en timme sen. Harregud, jag är så skoltrött så jag tror jag spyr på den snart! Läxor,prov,läxor,prov... När jag kom hem fick jag en ny longchampväska och tiffany&co ring av mamsen!


tiffany&co ring

ny svart longchamp väska!


RSS 2.0