Är det bara jag som tycker att jag har vär...

img_0467 (MMS)

Är det bara jag som tycker att jag har världens snyggaste kompis?!


Harregud galen helg!! Kunde inte somna i n...

img_0461 (MMS)

Harregud galen helg!! Kunde inte somna i natt för jag har vänt dygnet så jag mår skitdåligt idag... Vi hörs senare


This smells very good!

img_0450 (MMS)

This smells very good!


I DID IT!

Gissa vem som klarade teoriprovet???????
Jo, JAAAAAG!
Woho, så ja nu får jag köra moppe nu men jag har redan tröttnat.... haha


Ni behöver inte läsa texten,

Högerregeln: Fordon från höger har företräde. Oftast i korsningar utan anvisningar. Sänk farten planera din körning, låt fordorna åka förbi och kör. Planera din körning så du slipper stanna. I en korsning utan skyltar eller ljus gäller högerregeln. Gäller oavsett korsningens utformning.
Utfartsregeln: Gäller vid bensinstationer, parkeringar och bostad. Ge de andra fordomen företräde.
Bussregeln: Gäller på 30/50 väg om en buss blinkar utåt ska du lämna föresträde är det en 70 väg ska bussen ge dig företräde.
Stoppsträcka: stoppsträcka= reaktionssträcka + bromsstäcka. Reaktionssträcka: Hur lång tid det tar att reagera (1 sec) Bromsstäcka: Sträckan mellan du börjar bromsa tills det att du har stannat. 50km/h = 5gånger3 70km/h 7gånger3  25km/h 2.5gånger3
Övergångställe: Sänk farten, sök ögonkontakt,planera din körning så du slipper stanna.
Väljningsplikt: Lämna företräde kör när jag inte stör övrig trafik. Planera din körning.
Stoppplikt:Måste STANNA ditt fordon och lämna företräde
Fri väg:Lämna företräde mot utryckning, tåg m.m.
Försäkring:Du måste ha en trafikförsäkring, det täcker andras skador. Du kan öven ha en halvförsäkring det täcker stöld, brand m.m. och du kan ha en helförsäkring, det täcker allt.
Omkörning förbjuden: Före ett obevakat övergångställe, före en korsning därhögerregeln gäller, mot mötande trafik.
Avstånd: Måste ha tre sec avstånd mellan dig och foronet framför. Räkna ettusenett, ettusentvå oc ettusentre.
Bevakat: Trafikljus, bommar mm.
Obevakat: Utan trafikljus, bommar mm.
Huvudled: Kör vi på en huvudled är det alltid vi som har företräde




Texten är inget ni behöver läsa, jag måst bara ha den till teoriprovet imorgon!
Men innan provet har jag fem timmar teori, sen efter kursen ska jag till frissan och färga håret.

Sitter på moppekursen, woho jättekul vi e ...

Sitter på moppekursen, woho jättekul vi e typ20 pers o jag känner ingen haha! Ska göra provet imon.


Natti natti

img_0411 (MMS)

Natti natti


ont i magen

Har så himlans ont i magen idag och jag vet inte varför så jag är hemma och pluggar. Har moppekurs imon och på söndag (hoppas verkligen jag klarar den) Så jag sitter och pluggar massa trafikfrågor, har ungefär 600 st att gå igenom! Sen på söndag efter kursen ska jag iväg till frissan och färga håret. Jag kommer att bli ett blackhead! Så jag får passa på att sola nu så jag inte ser ut som ett spöke sen! Och vet ni jag har bara tre prov och en inlämning kvar sen e allt sånt slut och då ska jag faktiskt börja blogga igen. Det är mycket rologare att blogga på sommarn än på vintern så yäää lets go!

Woho beach 2010 här kommer vi!

img_0407 (MMS)

Woho beach 2010 här kommer vi!


sjuuuk

är magsjuk så jag har ju jättekul. Och jag måste skjuta upp mitt matteprov imorron och det är ju sisådär kul, okej jag får mer tid att plugga men jag vill ju få allting gjort nu så fort som möjligt. Har no-prov på torsdag också, missade en engelskaredovisning idag eftersom jag fick gå hem från skolan. Så ja, jag ligger och kollar på tv och mår skitilla. Satt och kollade på lite avslutningskläder och tror jag har hittat vad jag ska ha, istället för att köra på vitt som man brukar ha tror jag att jag ska ha rosa eller blått. Jag är doc inte så mycket för rosa men jag hittade ett par skitsnygga skor så!
Vi hörs när jag har blivit frisk

Dagens outfit från Varberg ringar från guc...

img_0376 (MMS)

Dagens outfit från Varberg ringar från gucci!


Sitter i varberg vädret e toppen... Not! H...

img_0353 (MMS)

Sitter i varberg vädret e toppen... Not! Hoppas det blir bättre imon


my day in words

Sitter och lyssnar på musik och ska snart duscha. Idag har jag jobbat, ska göra det imon också sen på torsdag drar jag iväg till varberg och min kära Sofie följer med denna gången. Tror det kommer bli riktigt kul, våra sysslingar är där och paula och alice kommer också ner. Har fått mitt sommarshema så nu vet jag när jag ska jobba i sommar och shemat är muy bien! Jag har även kollat på lite kläder till skolabslutningen. Jag vill inte ha en vit klänning som de flesta och som man har haft varje år och jag hittade en jättesnygg från MANGO som jag tror jag ska köpa, ska kolla vidare lite också ifall jag hittar något ännu bättre! Och vet ni? Idag var mamma och köpte gymkort på sats men eftersom jag är under 16 måste jag gå en typ inlärningskurs och det var fullbokat så jag fick tid om två veckor.... fattar ni TVÅ VECKOR! Jag vill ju börja nu, jaja jag får la gå ut och springa och träna hemma sålänge. Men om två veckor dådå!
Jaja, nu ska jag duscha

see you later

movienight

Lid med mig jag har ett stort problem. Jag tänkte kolla på film nu och insåg att jag vill se tre filmer och nu måste jag välja en av dom. Men vilken? Fattar ni vad irriterande?
Såååååå jobbigt, BUHU

hurtiggris

Ska snart med moder min och springa runt sjön, känner mig hurtig denna lördagsmorgon haha! På måndag blir det gymkort och inget godis eller läsk fram till minst juli!

PS. någon har satt på mitt element på 5an! jag har det alltid avstängt så nu förstår jag varför jag har vaknat hela nattev av att nästan inte kunna andas, fattar nu hur varmt det är????


Hugo rosas var på Laserdome!!

img_0338 (MMS)

Hugo rosas var på Laserdome!!


home

asnice prao idag! känns som gammla tider när jag och paula stog och packade godis varje torsdag. Igår var jag och kollade på sofies dansuppvisning, fattar ni hur sugen man blir på och dansa eller? Jag var tvungen att hoppa av denna terminen eftersom jag opererade knät men nästa år är jag tillbaka! Efterråt gick vi runt lite på liseberg det känndes verkligen som sommar. Och vet ni? Jag och sofie ska på språkresa nästa sommar till USA, som en början innan jag ska plugga i usa i tvåan. Asbra, hittade ett pogram då man är i både Los Angeles och åker sedan till New York, fattar ni va bra plus att då behöver man inte gå i skolan där utan man gör utflykter istället och tränar engelskan där istället!! Göttgött, nu ska jag ner och äta

See you later aligator


Taggar inför prao på Laserdome, detta blir...

img_0336 (MMS)

Taggar inför prao på Laserdome, detta blir dagens outfit koftan kommer från hm!


RSS 2.0