längesen

Nu var det riktigt längesen jag bloggade. Har inte kunnat pga atta lla datorer har haft virus och min startar inte... och det går inte att blogga från iphone. Sen har inte humöret vart på topp heller. Nu funkar bara den stora datan, men den är seg som fan. Men jag ska försöka blogga, för jag ser att jag håller på att tappa läsare. Ikväll ska jag bara ligga hemma och inte göra något. Imorgon ska jag jobba fram till två, sedan hade jag tänkt att ta tag i mitt liv och göra något. Och på söndag blir det antagligen bio med paula, och vi hade tänkt o dra tag i alla gammla kompisar som vi inte har träffat på ett bra tag, så om det är någon som vill haka på så säg till!
Vi hörs senare!

kram

crazzzzy

Just nu tar spanskaprovet död på mig! Jag blir glad om jag bara får g iallfall för jag har sån huvudvärk så jag orkar inte läsa ett ord till! Sedan så la bara min iphone av idag, det gjorde ju dagen mycket bättre när jag har haft den i ett dygn. Och sedan har jag ont i mitt knä så jag blir galen. Så min dag = BAD!

dreamshoes



Jag har verkligen hittat mina drömskor! Dom kommer från twelfth street by cynthia vincent och modellen heter luella. Jag skulle döda för dessa, dom går på ca 4500:- och det svider! Haha, jag ska vara extra snäll här hemma nu!


fb-grupp

Ja, bara så ni vet det e inte jag som gjort fb-gruppen om min blogg. Det är Sergio fucking Dahlqvist och Wille Baajama!

gald

Asså jag e glad hela tiden nu, det är så himla kul! Och nu har solen hittat hit och jag hoppas den stannar för den gör en ännu gladare! Nu tänkte jag hoppa in i duschen och sedan städa mitt rum för om jag gör det får jag en iphone på fredag! Imorgon ska jag förresten på sjukgymnastik, hahah jag kommer känna mig som en gammal tant. Sedan ska jag sätte mig framför datan har jag tänkt, (för det gör jag ju verkligen inte varje dag?) haha, ni får ha det så bra sålänge så hörs vi!

sunshine

Visst är det underbart väder idag?! Igår var det hur bra som helst! Och jag mår som en solstråle, jag är glad och full av energi! Och bara för att det är så himla fint väder så tänkte jag faktiskt inviga skinnjackan idag! Fast jag tror jag får ha en pälsväst över eftersom det ligger på ungefär 0 grader ute.
Ni får iallafall en dagens outfit så hörs vi sen!

Svarta byxor med nitar MQ

Blommig blus (egentligen en klänning) gt

armband H&M och andra gjort av släckting
Halsdug gt


studiedag

Vi har studiedag imorron, riktigt skönt ska det bli! Har inte bloggat så mycket för jag har haft andra saker för mig och helt enkelt glömt bort bloggningen. Jag lovar att bli mer aktiv men kanske inte just denna veckan, men jag lovar att jag ska uppdatera så ofta jag kan! ;)


när jag har fått ordning på bloggen och vardagen så lovar jag att bli
superaktiv. Men självklart ska jag försöka få in så många inlägg om
dagen ändå!

RSS 2.0