beslutångest

ska jag byta till ekonomipogrammet?
Jag gillar handel jättemycket, det är jättekul och är en superbra utbildning i framtiden.
Sammtidigt tycker jag ekonomi är kul. fuck. jobbigt
dock kan jag ju läsa ekonomi efter gymnasiet menmen jobbigt.
hehehe. Nu e jag astrött. Det var allt från mig
puss

min butik

Nu sitterjag i skolan och väntar på att katta ska sluta så vi kan åka och göra permanent hårborttagning på benen. hehe pain! så ja sitter nu och skrier på vårt projekt "min butik" hehehe, kuuul med plugg..... jaja har inga vanliga läxor eller  prov iaf. bjuser på några finfina bilder från igår





he know whats important


heeeeeeeej

hejsan, sitter här nu hos katta med våra fula hulepc hehe. Asjobbigt med PC är så van med mac nu så jag fattar nada.... hehe amme o kattiz skrattar åt mig... Imorgon är det hulesärken och våran klass är då töntar s¨nu e vi hos katta o hämtar kläder hehehehehehehe. okej jag sla sluta. Bara så n vet så är våran klass faktiskt ganska bra, tuur. jaja hejdå


fejn bild

gymnasiet

hello där. Har inte bloggat på några dagar för inspirationen har vart på noll. Kommer inte heller alltid blogga varjedag utan det gör jag när jag känner för det :)
Idag började skolan då. Tror min klass kommer bli ganska bra iaf. Känner ju inte så många ännu men blir nog bättre sen när man lärt känna alla. Så jaa, det känns lite konstigt me kul ändå. Ikväll var jag även med min älskling och vi kollade på film o lite så. Love him!
Ja nu är det skola framöver så jag får nog hoppa i säng nu eftersom jag knappt sov natt inatt för att amelia snarkade så mycket!!!!!!! fyyy på dig.... hehe ne amelia DET GÖR INGET
okej, jaja ha det bra byeeeeeee

My love

Filip ♥

åhnaj

okej, jag flår. Jag flår på hela ryggen, men inte för att jag har brännt mig. Utan för att jag fick massage när jag hade en räfflig? tröjja på mig. Ohno, hur kan jag vara så dum.... Ni som känner mig vet att jag får panik när jag flår.... Okej förlåt gud om jag gör dig besviken men nu tror jag mer på solariegudarna för jag vägrar se ut som en blekfis. (vilket jag redan gör då vi har haft den sämsta sommar någonsin...)
Okej, jag ska erkänna en sak. Vi har gäster och jag är aptrött, vill bara gå och lägga mig. Hehe, jobbigt....
Jaja, nu ska jag försöka gå o lägga mig utan att någon märker det hehe....
puss

10 sanningar

Tänkte köra en "10 sanningar om mig"
  1. Jag älskar och dagdrömma. Jag dagdrömmer hela tiden, fråga mina vänner så säger dom att jag e helt psyko för jag är i min egna lilla värld. Hehe folk som inte känner mig tror nog att jag är sjuk...
  2. Jag älskar att sjunga jättehögt. Dock sjunger jag som en kratta, så det blir mest när jag är hemma själv...(stackars grannarna)
  3. Jag är beroende av kladdkaka. Denna veckan har jag säkert gjort 4 st. Det är min och Filips specialitet.
  4. Har en väldig beslutångest över mitt hår. Jag älskar att vara mörk brunett, vilket jag är naturligt men känner för en förändring. Har vart blond en gång i tiden men skulle nu vilja vara lite rågblond/ljusbrun. Grejen är dock att mitt hår kommer ta rejält med stryk... Vad tycker ni?
  5. Kan inte gå hemmifrån utan mitt halsband och mina örhängen som jag har fått av Filip. ♥
  6. Ska nu börja handel på hulebäck med inrikting administrativ handel. Ska bli en riktig buisnesswoman nu hehe...
  7. Jag har alltid kalla fötter och har haft det hela mitt liv. Iskalla alltså.
  8. Skulle egentligen flyttat till skövde nu och gått inriktning SOS och sedan läsa till polis. Men planerna ändrades som tur är, hur skulle jag klara mig utan Filip?
  9. Har aldrig gått utan nagelack eller gelenaglar på ca 6 år!
  10. Det finns ingen jag älskar så mycket som Filip! Han är mitt allt!

godnatt

Tjena mors!
Idag har jag haft en myspys dag med min älskling. Dagen började med att vi badade med våra två bröder och sedan så hade vi lite kvällsmys. Imorgon ska jag ner till jobbet och jobba i 4 timmar och sedan har vi middag med några gäster. Förhoppningsvis hinna träffa min älskade en stund som jag förövrigt terrar på skype men får inget svar... hehe sitter nog inne i ett game som vanligt (om du läser detta filip så äger jag dig på bubbles). Det var väl allt jag hade och säga.
jag för exakt 4 minuter sedan....

Sunglasses

  1. Marc by marc jacobs
  2. Marc by marc jacobs
  3. Ray ban wayfarer
  4. Ray ban aviator
  5. Miu Mi
Även ifall sommarn börjar närma sig mot sitt slut så har vi både höst och vinter då solen kan kika fram och solglasögonen åker på. Här är några glasögon som jag tycker känns helt rätt nu i höst/vinter. Själv har jag ett par Ray Ban aviators Large och ska även investera ett par wayfarer. Samtidigt är ju skönheterna från marc jacobs bara So to die for.
Vad tycker ni?

Inspiration

Någon av er som har haft seg inspiration det senaste?
Bli medlem på Tumblr.com en sida med grym inspiration och är superlätt att annvända.
Med tusentalsbilder kan du reblogga hur mycket du vill och bygga upp din egen sida, sammtidigt ha kontakt med andra tumblare från hela världen!
Ni hittar mig på www.amandalh.tumblr.com

Get the look: Vanessa Hudgens

  • Shorts - One teaspoon
  • Virkad topp - emmaoclothing.se
  • Skor - Zara
  • Smycken - items by johanna

blogg....

Okej, nu är det upp till er få läsare som finns kvar, ska jag börja blogga?
Isåfall blir det nog mer en blogg om kläser, tips osv... Antagligen lite vardag men mest om inspiration mm.
Vad säger ni? kommentera!

blogg

har nu gjort en underblogg som ingen kommer ha tillgång till där allt som jag vill skriva men inte dela med mig till allmänt folk kommer finnas! No more deep posts.

Love is beautiful

Finns det någon bättre än kärlek?
Nej

you're fucking awesome


hallå i stugan

det var ett tag sen... Har inga tankar på o börja blogga igen så det blir något inlägg när jag känner för det. Sen sist har ag vart i varberg till o från i typ 3-4 veckor.... oh god så tråååkigt hate it! men jaja nu är jag hemma och väntar på min älskling som jag ska träffa idag eftersom vi har vart i ihop i 8 månader nu! gud vad jag älskar den pöjken va! Jag har just nu målat naglarna lockat håret o fixat lite... dont ask me why!? Funderar på o slänga ihop en sen lunch framför en riktig tjejfilm medans jag väntar på fillefille. Sen ska jag nog övertala honom att åka o hyra en film och göra kladdkaka våran speciallitet hehe. okej jag e tjock men det får du stå ut med whaalallalalalaallala blaaaaa nu vet jag inte vad jag ska skriva mer
sålänge kan jag ju bjussa på några härliga bilder jag nyss hittade på min dator hehe enjoy
haha youre the best!

RSS 2.0